The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domain Points to Wrong Location

Discussion in 'General Discussion' started by johnnega, Nov 2, 2008.

  1. johnnega

    johnnega Registered

    Joined:
    Nov 1, 2008
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I set up a dedicated server and have access through WHM.

    I created a new hosting account and uploaded my files via FTP to the correct directory. Now, the url --- http://IP-address.com/~accountName --- shows the uploaded files correctly... but the domain name does not.

    The DNS info is correct because the domain is pointing to our machine now.

    However, I am getting this message: "Great Success! Apache is working..."

    What do I look for to correct the error?

    I tried adding two more accounts and get the same result.
     
  2. thewebhosting

    thewebhosting Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2008
    Messages:
    1,201
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    38
    Please make sure that you have uploaded a index page in your domain. Also, are there two index files like index.html and index.htm?
     
  3. JPC-Stefan

    JPC-Stefan Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Check apache configuration file at "/usr/local/apache/conf/httpd.conf" for virtualhost entry of your domain and make sure that your domain is pointing to the correct directory.
     
  4. JPC-Stefan

    JPC-Stefan Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    If there are two files like index.html and index.htm then only one will be loaded without any problem according to Indexes option.
     
Loading...

Share This Page