The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domain redirecting to /cgi-sys/defaultwebpage.cgi

Discussion in 'General Discussion' started by Jim Evans, Aug 5, 2015.

  1. Jim Evans

    Jim Evans Registered

    Joined:
    Aug 4, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Trial Installed Version: 11.50.0.29 on CentOS 6.6 VM. WHM is accessible and functioning along with cPanel.

    After creating resellers and rebuilding EasyApache I get cgi-sys/defaultwebpage.cgi when trying to open any reseller domains. We are using 1:1 NAT and sometimes it picks up a wrong IP which I have to manually repair. It appears the domains are only accessible by using domain.com/~user . All domains are using external NS

    We have enabled protection on the Apache mod_userdir Security Tweak so domain.com/~user are no longer accessible so still getting cgi-sys/defaultwebpage.cgi.

    Tried /scripts/rebuildhttpdconf and checked all DNS zones which point to the proper external IP within the NAT as does the NS SOAs.

    I have not tried to modify the virtual_host configurations as others have to mentioned as I believe this should work out of the can. Have tried all the previous posts but to no avail.

    Any help would be appreciated before my trial ends.
     
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    672
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
  3. Jim Evans

    Jim Evans Registered

    Joined:
    Aug 4, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hello..
    Yes it does exist and has (internal.ip external.ip). I did notice a space at the end of the external IP which I removed and restarted but same.
     
  4. Jim Evans

    Jim Evans Registered

    Joined:
    Aug 4, 2015
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Canada
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hello, I have started from scratch removing all resellers and domains. Removed all cache and restarted the server. I have not created any resellers but only accounts which I find all is working now. I may have to educate myself with proper setup of reseller accounts before attempting this again.

    Thanks,
     
  5. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,811
    Likes Received:
    672
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'm happy to see the issue is now resolved. Note that adding a reseller should not alter the NAT configuration. Let us know if the issue continues after adding new reseller accounts.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page