The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domain Stopped Resolving

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by Zaheer Ahmad Khan, Jan 1, 2016.

  1. Zaheer Ahmad Khan

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pakistan
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello, my main website stopped suddenly resolving, via browser Not found, checked into DNS it says SOA, MX, WWW A record missing, i checked in WHM, everything seems fine. No change in DNS from domain registrar as well. All other sites are the same server are running properly.

    Looking forward.
    Kind Regards
     
  2. SysSachin

    SysSachin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    324
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hello,

    Are you able to access your website using temporary link.
    serverIP/~username

    Might be your domain name is expired. Please check the domain name expiry date.
     
  3. Zaheer Ahmad Khan

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pakistan
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Nope, My domain name is still active - Not expired, (Expires On April 07, 2016)
    I can access temp URL for this domain without any issue.
    I am using private name server registered with this domain e.g. ns1.mydomain.com & ns2.mydomain.com also serverX.mydomain.com
    These NS & hostname resolving properly & other domains on this server are pointing using these NS are working as well.
    Kindly view intoDNS results for this domain here, here prntscr.com/9l52op
     
    #3 Zaheer Ahmad Khan, Jan 2, 2016
    Last edited by a moderator: Jan 2, 2016
  4. SysSachin

    SysSachin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    324
    Likes Received:
    24
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Provided intodns record is showing the name-servers missing in your dns zone file. Please check the dns zone file for your domain.
     
  5. Zaheer Ahmad Khan

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pakistan
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello, thanks for quick response.
    I am unable to identify the issue with it. Here is my DNS setting in WHM for this domain prntscr.com/9l58ao
    Kindly look at this is there any issue with it?
     
    #5 Zaheer Ahmad Khan, Jan 2, 2016
    Last edited by a moderator: Jan 2, 2016
  6. dalem

    dalem Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Oct 24, 2003
    Messages:
    2,577
    Likes Received:
    40
    Trophy Points:
    48
    Location:
    SLC
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    looks fine and the website comes up just fine for me
     
  7. Zaheer Ahmad Khan

    Joined:
    Sep 28, 2015
    Messages:
    15
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Pakistan
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Yes its up & running now. But unfortunately i was/am unable to find the real cause of it. Pretty frustrating, everything was fine but domain was not resolving.
    I terminate account & re-created and it is resolving now. I again checked DNS Zone file for this domain & no change. Although the issue is resolved but the cause is still Unknown.
    Kind Regards
     
  8. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,762
    Likes Received:
    662
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    I am happy to see the issue is now resolved. It's possible the initial zone was corrupted or broken in some way, and re-creating it resolved the problem.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page