The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains always redirect to DocumentRoot

Discussion in 'General Discussion' started by durrban, Jul 30, 2007.

  1. durrban

    durrban Registered

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello, I'm having trouble getting domains to redirect to the proper directory. Everything is pretty much the default and it seems that everything is in order except for this huge problem. My dns servers are set up correctly and I have played around with this thing for about an hour and still to no avail. Here's my httpd.conf:

    ------------------------------------------------------------------
    NameVirtualHost 208.180.154.91:80

    <VirtualHost 208.180.154.91>
    ServerAlias www.jonnyhost.com
    ServerAdmin webmaster@jonnyhost.com
    DocumentRoot /home/jonnyhos/public_html
    ServerName jonnyhost.com

    User jonnyhos
    Group jonnyhos
    BytesLog /usr/local/apache/domlogs/jonnyhost.com-bytes_log
    CustomLog /usr/local/apache/domlogs/jonnyhost.com combined
    ScriptAlias /cgi-bin/ /home/jonnyhos/public_html/cgi-bin/
    </VirtualHost>

    -------------------------------------------------------------------------

    this is exacly what whm created when I created my account but it's always going to the success page. Anyone know what I need to do to fix this?
     
  2. jandafields

    jandafields Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Messages:
    426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Maybe they hadn't propagated yet. Your domain works fine on my computer.
     
  3. durrban

    durrban Registered

    Joined:
    Jul 29, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hmmmm

    This is strange, I have a gateway that had the http and dns port forwarded to my webserver. Well I tried hooking straight up to the connection and now it works fine. I must be configuring WHM wrong? for the NameVirtualHost and VirtualHost directives do I use my internal IP or my external IP?
     
  4. jandafields

    jandafields Well-Known Member

    Joined:
    May 6, 2004
    Messages:
    426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    USA
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Do not private (internal) IPs in CPanel, that will break stuff. Always use your public (external) IP and just use port forwarding. Of course, in the router, port forward to the private IP. Keep in mind that there are many more than just those 2 ports that CPanel needs to work properly. Are you even using CPanel?
     
Loading...

Share This Page