The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains Don't Resolve Without Restarting PowerDNS

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by manokiss, May 25, 2017.

Tags:
  1. manokiss

    manokiss Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2002
    Messages:
    574
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Hi, im not sure but since upgraded to cpanel 64 when i create new accounts or change accounts ip, for example from dedicated to shared, the domain is not resolving until i restart bind (powerdns). Anyone can check this?

    Thanx!
     
  2. 24x7server

    24x7server Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2013
    Messages:
    1,404
    Likes Received:
    53
    Trophy Points:
    28
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hi,

    You said, bind (powerdns), however, both of them are different. What service exactly you are restarting. May be you try switching the DNS from powerdns to bind and then switch it back to powerdns. Check if that helps..
     
  3. manokiss

    manokiss Well-Known Member

    Joined:
    Mar 31, 2002
    Messages:
    574
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    316
    Sorry, was a lot of years using bind...i have a glitch in my brain :) Is powerdns what im using now. This wasnt happening before 64 update so there is something related to it.
     
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    37,064
    Likes Received:
    1,288
    Trophy Points:
    363
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello @manokiss,

    Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look? Please post the ticket number here once it's opened and we will update this thread with the outcome.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page