The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains - Lost [moved]

Discussion in 'General Discussion' started by bkt, Oct 17, 2005.

  1. bkt

    bkt Registered

    Joined:
    Oct 17, 2005
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Domains - Lost

    Hey I'm new here and Im trying to find some info on how to set up a domain name

    Ive already have a site and domain set up but I've recently purchased another domain name, what I want to do have the new domain name point at a page within my old site but still display the new domain name

    eg

    newdomain.com ---> olddomain.com/newdomain.html ----> display the new domain name

    is this possible. Thanks
     
  2. aby

    aby Well-Known Member

    Joined:
    May 31, 2005
    Messages:
    638
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    You may need to contact your host and see if you are permitted to add addon domains... if you are alowed to do so then you may use that to host a new site within a subfolder of the main site.
     
  3. carlosferns2004

    carlosferns2004 Active Member

    Joined:
    May 5, 2005
    Messages:
    41
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    india
    Hello

    Hello

    U can redirect the domain where where u want to point.

    Using cpanel redirect option.




    Cheers

    Regards
    Carlos
    Support
    http://indiaaccess.com
     
Loading...

Share This Page