Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Domains no pointing?

Discussion in 'General Discussion' started by lazersam, Aug 27, 2003.

  1. lazersam

    lazersam Member

    Joined:
    Aug 26, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Hi all

    I am inable to point my domains at my new server!

    I have set name servers with the two IPs described as "Open Usuable" - was this corrert?

    ns1.centurionpowernetwork.com and ns2.centurionpowernetwork.com

    They have been registered.

    I have created an account on my server called centurionpowernetwork.com - it seems ok.

    I have pointed the domain name (centurionpowernetwork.com) at the name server but it is just not registering!

    Any ideas..? Have I set up my dedicated server wrong? Who can help?


    Lawrence

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. lazersam

    lazersam Member

    Joined:
    Aug 26, 2003
    Messages:
    18
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
  4. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    At a root shell prompt execute: service named start

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice