The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains not accessible but IP's ok !??

Discussion in 'General Discussion' started by jeroman8, Jan 21, 2005.

  1. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Suddenly domains not resolving - needs reboot

    Hi!

    My server has crashed a few times during the past week but yesterday we
    installed kernel 2.6 instead and it's been running fine.

    But instead of crashing this time, and I don't know if it relates to same problem,
    you could not access any domain on the server ??!!

    SSH ok with IP adress
    WHM ok with IP adress
    Status in WHM all fine
    Apache is running and so.....

    But no domains is accessible ?

    Any ideas why ?

    I had to reboot the server which helped!
    I'm just afraid it will continue to happen just as teh crashes did before.
     
    #1 jeroman8, Jan 21, 2005
    Last edited: Jan 26, 2005
  2. jeroman8

    jeroman8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 14, 2003
    Messages:
    410
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Please anyone ?

    Happened again today - no domains is resolving.

    restarted apache and bind - nothing helped.

    I don't wanna reboot beofre I know what the issue is.
     
Loading...

Share This Page