The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains not adding!!!

Discussion in 'General Discussion' started by SetLar8, Sep 17, 2005.

  1. SetLar8

    SetLar8 Well-Known Member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi, when i try to add an addon-domain to any users account i get the following message:

    ================================================================
    Bind reloading on server1 using rndc zone: [*.com] The subdomain, *.*.com has been added.

    Using nameservers with the following IPs: *.*.*.*, *.*.*.*
    Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not
    appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to
    this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ip.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
    /n

    Sorry, the subdomain * cannot be removed because it is linked to the addon domain *.biz. You must first remove the addon domain.

    *.com could not be setup. The subdomain *.*.com was not setup either.
    ================================================================

    The domain im trying to add is pointed to the servers nameservers and correct ips and has been for a while. Any idea why this might not be working?

    Thanks.
     
Loading...

Share This Page