The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains not appearing in list...

Discussion in 'General Discussion' started by barnes, Oct 6, 2007.

  1. barnes

    barnes Registered

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have a big issue after a server migration that I need to have fixed as soon as possible. The situation is as follows: A domain of a clients is pointing to an empty directory. I attempted to delete the Add-On domain, and point it to the right folder, but the domain is not on the list. So I figure I should just add it. When I do that, it tells me the domain exsists, and can not be set up (bind error). My question is, how can I remove the domain when its not on any of the lists? How can I get this domain working!!
     
  2. neo_user

    neo_user Member

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    hi there ,

    first run this /scripts/updateuserdomains and if it shows error then put the entries at /etc/trueuserdomains and /etc/userdomains


    Regards

    vishal
     
  3. barnes

    barnes Registered

    Joined:
    Oct 6, 2007
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My host has disabled the script library...is there a way I can run scripts with out it?
     
  4. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I'd recommend you contact your hosting provider regarding this issue and have them fix it for you.
     
Loading...

Share This Page