The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains not Resolving anymore

Discussion in 'General Discussion' started by keyDet79, Jul 15, 2003.

  1. keyDet79

    keyDet79 Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Netherlands
    On one of my Chinese customer's server (uwill.to/69.31.76.178) only the main domain seems to be working (resolving). None of the other (sub)domains resolve, I've tried rebooting the system and upgrading cPanel. These domains are not all .to domains.

    They are all bound to his IPs and the zones *look* right, besides he didn't do anything on it. However it doesn't work anymore since this evening and it's a serious urgent problem!

    Anyone know what the problem could be?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. ciphervendor

    ciphervendor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 26, 2002
    Messages:
    1,052
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Do you have a short list of the domains that aren't working? As well as the nameservers they're supposed to resolve from?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. keyDet79

    keyDet79 Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Netherlands
    test.uwill.to, www.uwill.to, etc.

    All are on nameservers ns1.uwill.to and ns2, 69.31.76.180 and .182, they do resolve for me.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. Angel78

    Angel78 Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
  5. keyDet79

    keyDet79 Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Netherlands
    And now they both resolve for me. How about www.ezmo.idv.tw then? This one doesn't work..

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. Angel78

    Angel78 Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    works for me, but it is reallllly slow (I have cable connection) and i dont understand anything :)

    s¥Î¤á½Ðª`·N,·í±z±H¥X¥D¾÷¥Ó½Ð_qÁʳæ®É¦pªG·Q_n²Ä¤@®É¶¡´N¥i¶}³q¨Ï¥Î,½Ð¥´0912180733_n¨D§Y®É¶}³q,¤â¾÷¶}³qªA°È®É¶¡¨C¤Ñ±ß¤W21:00~24:00,®É¶¡¤£_n¬Ý¿ù¤F..^^¥´¨Óªº®É_Ô´N»¡_n§ä´¿¥ý¥Í´N¦æ£{...^^

    ps:__©w¥I¶O·|_û¤~¦æ³á^^

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. keyDet79

    keyDet79 Well-Known Member

    Joined:
    May 11, 2003
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Netherlands
    It's chinese, for me it doesn't resolve. Now www.uwill.to stopped resolving again. However, www.ezmo.idv.tw resolves again, but other domains like www.slco.idv.tw don't.

    Very strange, anyone have any ideas?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. Angel78

    Angel78 Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    http://www.slco.idv.tw/ this one doesnt work for me either, but rest is fine.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  9. howard

    howard Well-Known Member

    Joined:
    Apr 20, 2003
    Messages:
    233
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    and according to the nameservers for idv.tw slco.idv.tw and www.slco.idv.tw don't have any dns records

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page