The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains not showing up in List Accounts WHM 11.1.0

Discussion in 'General Discussion' started by itzmiko, Jun 7, 2007.

  1. itzmiko

    itzmiko Registered

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I just installed cPanel on a new server.

    When i add an account through WHM, im getting all successful messages. But when i click on 'List Accounts' nothing is there. The domains i add get a dns zone file, get added into /etc/password /etc/group /etc/localdomains, the home directory gets created and an entry in httpd.conf. But the domain will not work, i cant access it by domain name or http://xx.xx.xx.xx/~username

    If i go to the Modify Account link, i can choose the newly added domain from the list, but when im in the screen to modify it, i notice that there is no domain name filled in, but everything else is. If i add back in the domain name and save, then go back, the domain name is removed again

    Has anyone else experienced this?

    WHM 11.1.0 cPanel 11.4.1-R13361
    CENTOS Enterprise 4.5 x86_64 - WHM X v3.1.0
     
  2. itzmiko

    itzmiko Registered

    Joined:
    May 3, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Updated to RELEASE and all is well now.......
    WHM 11.1.0 cPanel 11.4.2-C13422
     
Loading...

Share This Page