The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

domains wont resolve or ping

Discussion in 'General Discussion' started by project3, May 19, 2005.

  1. project3

    project3 Member

    Joined:
    Feb 7, 2005
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I can ping my name servers
    ns1
    ns2

    I can do a nslookup with my nameservers.

    But as soon as I add an account it will not ping or resolve on the local
    machine. I get no errors when starting named.

    I have ran the fixes
    /scripts/fixndc

    Ive tried everything.

    Im on fedora core 2 and noting resolves but the dns servers.
    the domain I added is the same domain name as the
    name servers and they work.

    I tried this on another server of mine I created the domain
    afdlakfdjf.com and it pinged on the local machine right away.

    But on the other server nothing when I do that.
    wont ping or resolve.

    Thanks in advance!
     
    #1 project3, May 19, 2005
    Last edited: May 19, 2005
  2. bijo

    bijo Well-Known Member

    Joined:
    Aug 21, 2004
    Messages:
    475
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    Hey,

    How did you start the bind?. Did you check the /var/log/messages?
    First take a console and run the command tail -f /var/log/messages and restart bind. and paste the log here.
     
Loading...

Share This Page