The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Domains Wont Work With Server

Discussion in 'General Discussion' started by Eternal Hosting, Mar 4, 2006.

  1. Eternal Hosting

    Eternal Hosting Registered

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Nameservers Issue

    Hello,

    I searched the forums for a thread containing information or similar problems regarding mine, however, I have not had any luck. If I missed somthing I am truly sorry for starting a new thread.

    Anyway, in WHM I set-up my nameservers (dns1.eternalhosting.net and dns2.eternalhosting.net) and assigned them each they're own IP and an A Entry. As for the domain "eternalhosting.net" it is registered with Omnis. For "Host Servers" I put in the correct IPs as well as the as the correct hostnames. So I have it set-up on the server as well as on my domain, yet none of the domains are working with my server. Is there a step I forgot or somthing that sounds incorect?

    I would apreciate any help :).
     
    #1 Eternal Hosting, Mar 4, 2006
    Last edited: Mar 4, 2006
  2. mikelegg

    mikelegg Well-Known Member

    Joined:
    Mar 29, 2005
    Messages:
    330
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    How long ago did you set up the hostnames and delegate the domain to the new dns servers? It can take up to 48 hours for the changes to replicate across the entire web.

    PS. Have a look at www.dnsreport.com. It's indicating that your nameservers are "lame".
    I suspect that they may not be properly "bound" or "glued" to you IP addresses.

    Try double-checking that the hostnames have been set up correctly via your domain name administration
     
    #2 mikelegg, Mar 5, 2006
    Last edited: Mar 5, 2006
  3. Eternal Hosting

    Eternal Hosting Registered

    Joined:
    Mar 4, 2006
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Looking at that data from dnsreports, I played with a couple things and now all
    my domains are working fine. I'm not sure what exactly was wrong, but thanks for your help :)
     
  4. rajesh_

    rajesh_ Active Member

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    me too

    HI,
    Me too have similar problem. Can you please tell how you fixed it.
     
  5. brollyzone

    brollyzone Registered

    Joined:
    Jul 25, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    USA
    I have, as of yet, to figure out the technical details behind this but I two were having the same problems and receiving the same reports from dnsreports. From shell I launched the following command and the DNS kicked on instantly. My reports also began passing.

    Code:
    /etc/init.d/named restart
     
Loading...

Share This Page