The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Dual Xeon only shows 2 processors

Discussion in 'General Discussion' started by Data 1, Feb 19, 2010.

  1. Data 1

    Data 1 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus Ohio
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Here is the trail of clues.

    Had a server, new install, dual 3.8G Xeons. Loaded cpanel (1T hard drive) and everything was fine. Server info showed 4 processors as it always does in dual Xeons.

    Server cacks, strange memory access hardware problem.

    I buy an identical dual 3.8 Xeon server, same brand, memory, everything. I take the hard drive and put it in the new server. Everything including cpanel still worked fine from the start, no re install needed.

    So I transfer a bunch of info flawlessly, server seems to work better than most.

    Except now server info only shows two processors.

    Anyone seen this before?

    Jim
     
  2. Data 1

    Data 1 Well-Known Member

    Joined:
    May 25, 2008
    Messages:
    113
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Columbus Ohio
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Never mind, I have to visit the datacenter and change a bios setting. Carry on-
     

Share This Page