The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

E-Mail & Forwarders problems!

Discussion in 'E-mail Discussions' started by carella, May 24, 2004.

  1. carella

    carella Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    England
    Hi guys,

    I seem to be having a mail problem. I have set up a webmail account in cpanel, which when I log in and send mail works fine. However, if I try and send an e-mail to that address I get the 'Mail Delivery Subsystem : Returned Mail User Unknown' subject in the email that comes back.

    I have also tried setting up forwarders, but these don`t work either, as I get the same message.

    I have seen this message too:

    lowest numbered MX record points to local host

    Would any of you have any ideas as to why this isn`t working for me?

    Thank you!
     
  2. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Is it possible that any domain changes you have made have not yet propagated?
     
  3. carella

    carella Member

    Joined:
    May 15, 2004
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    England
    Thanks for replying GotHosting. I had thought about that but it has been nearly 3 weeks since I had the nameserver information changed and everything else seems to be working fine.

    Maybe I should contact my hosting company to see if they have any ideas.
     
  4. GOT

    GOT Get Proactive!

    Joined:
    Apr 8, 2003
    Messages:
    900
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Norfolk, VA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Yes, that would be best.
     
Loading...

Share This Page