The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Easy Apache is stuck on Downloading

Discussion in 'EasyApache' started by John Schmerold, Jan 25, 2015.

  1. John Schmerold

    John Schmerold Active Member

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    st. louis
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    An hour ago, I followed these instructions: http://forums.cpanel.net/f5/enable-install-mbstring-module-158165.html to add Mbstring, my Easy Apache v3.28.1 is stuck on Downloading '/var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy/PHP5/5_20.pm.patch.tar.gz'

    Everything seems to be working. Is it done? The only diagnostic I know to perform is:
    Code:
    tail /usr/local/cpanel/logs/easy/apache/build.1422205782
    !! Executing '/usr/local/cpanel/scripts/initsslhttpd' !!
    !! Executing '/usr/local/cpanel/scripts/fixmailman' !!
    !! '/usr/local/cpanel/scripts/fixmailman' failed with exit code '6400' !!
    !! Executing '/usr/local/cpanel/scripts/update_apachectl' !!
    !! Executing '/usr/local/cpanel/scripts/enablefileprotect' !!
    Compiling report...
    Sending report. As some of the attached files may be quite large, this could take a few minutes. Thanks for your patience.
    !! If you  want to create a support ticket with cPanel regarding this please reference 'BuildAP Report Id': '15696829' !!
    Report processed.
    !! Verbose logfile is at '/usr/local/cpanel/logs/easy/apache/build.1422205782' !!
     
  2. cPJacob

    cPJacob cPanel Product Owner
    Staff Member

    Joined:
    May 2, 2014
    Messages:
    508
    Likes Received:
    64
    Trophy Points:
    28
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Twitter:
    Hello,

    The build ID that was provided shows that build completed successfully. The logs appear that this build completed successfully. Have you tried to rebuild it in the UI in WHM? Do you get the same pause there too?
     
  3. John Schmerold

    John Schmerold Active Member

    Joined:
    Apr 21, 2004
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    st. louis
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    The original rebuild was done using the UI. Everything seems to be working, so I will leave well enough alone.
     
Loading...

Share This Page