The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

easyapache and phpSUExec wont update

Discussion in 'EasyApache' started by Snowman30, May 7, 2004.

  1. Snowman30

    Snowman30 Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Apr 7, 2002
    Messages:
    681
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Im having a bit of trouble with apache easyupdate and phpsuexec.

    I have a couple of servers that just will not update php one is a RH8 and one is a RH9 server both running the latest R version of cpanel.

    I select php4.3.4 and a lot of the options such as curl, mycrypt, GD, freetype etc and phpsuexec and click on build and it goes thru the processes but after its done and apache has restarted if i go into phpinfo it shows php4.3.2 as the version and most of the option i selected arent installed.

    anyone have any ideas as to what may be causing this?

    any help would be greatly appreciated.
     
  2. cyberrob

    cyberrob Active Member

    Joined:
    Mar 5, 2004
    Messages:
    33
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I am having problems with this too, everytime I try to install phpsuexec all my php scripts dish out a 500 error and when i do php -v it shows phpsuexec has not installed or if it has the server is not using it.
     
  3. icanectc

    icanectc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Everyone seems to be having problems with EasyApache....


    When in option 6 Remember when compiling mySQL options that "Use System MySQL" is checked and PSPELL is Unchecked.

    You can try those and hope for the best...

    Sometimes however you may have to compile the same options more than once to get them to take effect.
     
  4. goodmove

    goodmove Well-Known Member

    Joined:
    May 12, 2003
    Messages:
    624
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Why does pspell have to be unchecked?
     
  5. icanectc

    icanectc Well-Known Member

    Joined:
    Mar 10, 2003
    Messages:
    344
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    It causes problems in buildapache.

    Let me rephrase that... It has been known to cause buildapache problems per a previous post in this forum.. After users have unchecked PSPELL it solved the problem.. It just just worth "trying".
     
Loading...

Share This Page