The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

EasyApache Checks for Updates, Then Blank?

Discussion in 'EasyApache' started by fm-2, Oct 9, 2007.

  1. fm-2

    fm-2 Member

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,


    I just upgraded to the latest release (it's the freshest you can get with AUTOMATiC updates). It has the new EasyApache, but when I go to upgrade httpd, it gives me a blank page after the "Checking for Updates" screen.


    Is this a bug, or should I just go to bed :D


    Thanks,
    Christian
     
  2. cPanelNick

    cPanelNick Administrator
    Staff Member

    Joined:
    Mar 9, 2015
    Messages:
    3,426
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Please open up at ticket at https://tickets.cpanel.net/submit/
     
  3. fm-2

    fm-2 Member

    Joined:
    Jun 4, 2005
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    All done :) Thanks!


    -Christian
     
  4. nimbar

    nimbar Registered

    Joined:
    Mar 27, 2006
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi, here happens the same. Any update?.

    Thanks.
     
  5. webstro

    webstro Member

    Joined:
    Mar 2, 2004
    Messages:
    10
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    The solution for me was to increase "The maximum memory a cPanel process can use before it is killed off" under "Tweak Settings" in WHM.
     
  6. brianoz

    brianoz Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2004
    Messages:
    1,146
    Likes Received:
    6
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Melbourne, Australia
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Increasing memory didn't help for me; I changed it to 256 in Tweak Settings and restarted cpanel and it still failed.

    I noticed this message in /usr/local/cpanel/logs/error_log:
    Code:
    Can't locate object method "new" via package "Cpanel::Easy::Apache::UI::HTML" at /var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy.pm line 160.
    
     
  7. joun_mp

    joun_mp Registered

    Joined:
    Feb 10, 2005
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same happens to me - blank page in WHM. Console works fine.
    WHM 11.11.0 cPanel 11.15.0-C17944 RHE3; Easy::Apache v3.2.0 Build 3207

    Any ideas?
     
  8. borealphil

    borealphil Member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,
    same problem with the easyapache on WHM. And when I "Click here if you're not automatically sent to the UI.", I get a download manager windows from my browser with the file "easyapache.pl", but it does not open in my browser.
     
  9. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    I, like Nick, would recommend submitting a ticket directly to cPanel, Inc if you are experiencing this issue.
     
  10. ToddShipway

    ToddShipway Well-Known Member

    Joined:
    Nov 13, 2006
    Messages:
    300
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Houston, TX
    The command below should resolve the issue.

    Code:
    /scripts/perlinstaller --force Pod::Simple::HTML
    
     
    #10 ToddShipway, Nov 19, 2007
    Last edited: Nov 19, 2007
  11. DReade83

    DReade83 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 20, 2006
    Messages:
    196
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Cheshire, UK
    Well it didn't for me. I ended up having to completely reinstall Perl from scratch and giving the server a reboot.
     
  12. borealphil

    borealphil Member

    Joined:
    Oct 21, 2005
    Messages:
    13
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I submitted a ticket to cPanel and did what suggested by the cPanel guy:
    Installing the Pod::Simple::HTML perl module.

    The GUI works fine now.
    And you still can use the /scripts/easyapache script. It does exactly the same thing with the same menu, execp it's in black and white!

    Phil
     
Loading...

Share This Page