Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

easyapache-how long does this take??

Discussion in 'EasyApache' started by tomdchi, Nov 2, 2008.

  1. tomdchi

    tomdchi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Atlanta, GA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I just built a new server and use 64 bit centos and it has been a couple of hours and easyapache is still not done-I think. Using x86 in the past only took about 15-20 minutes tops.
    I get this output from root:

    Last login: Sun Nov 2 00:36:37 2008 from 12.52.252.199
    root@apgmwsvr2 [~]# ps auxwww | grep easyapache
    root 9061 0.0 1.1 117112 46700 ? Ss Nov01 0:02 [bg installer] /usr/local/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/easyapache.pl
    root 12331 0.0 0.0 61148 684 pts/3 D+ 00:53 0:00 grep easyapache
    root@apgmwsvr2 [~]#

    WHM says:
    Easyapache is still running if you see output other than something similar to: root 22545 0.0 0.0 4192 648 pts/5 S+ 10:11 0:00 grep easyapache

    Ok, how similar?? Come on cpanel be a little more specific here. If i reboot the server and start over is that ok?

    If this build has failed what do I do? I have never had one fail before so this is a little new to me.
     
  2. nxweb

    nxweb Active Member

    Joined:
    Oct 29, 2008
    Messages:
    37
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    56
    A couple of hours is a bit on the long side ... did you check the logs, see if it got hung up on something? You can start it over, no worries.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. tomdchi

    tomdchi Well-Known Member

    Joined:
    Feb 24, 2008
    Messages:
    130
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    68
    Location:
    Atlanta, GA
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Thanks for the reply!! Rebooted the server and all is well now!!!
     
  4. Freezer

    Freezer Well-Known Member

    Joined:
    Jun 13, 2005
    Messages:
    120
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Den Haag
    Do make sure the changes in EA have been done :)
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice