The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Easyapache issues

Discussion in 'EasyApache' started by gemby, Sep 3, 2011.

  1. gemby

    gemby Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pula, Croatia
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I have strange error in easyapache, last build...

    After warning, which i did not see before, it just stalls, iwaited few minutes, but nothing is going on...


    /scripts/easyapache --build
    Use of uninitialized value in numeric eq (==) at /var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy.pm line 620.
    !! Pre allocation testing was successfully able to allocate 90MB !!
    !!
    Ouput from '/bin/sh -c "ulimit -a"':
    core file size (blocks, -c) 1000000
    data seg size (kbytes, -d) unlimited
    scheduling priority (-e) 0
    file size (blocks, -f) unlimited
    pending signals (-i) 202752
    max locked memory (kbytes, -l) 32
    max memory size (kbytes, -m) unlimited
    open files (-n) 4096
    pipe size (512 bytes, -p) 8
    POSIX message queues (bytes, -q) 819200
    real-time priority (-r) 0
    stack size (kbytes, -s) 8192
    cpu time (seconds, -t) unlimited
    max user processes (-u) 14335
    virtual memory (kbytes, -v) unlimited
    file locks (-x) unlimited
    !!
    Use of uninitialized value in numeric eq (==) at /var/cpanel/perl/easy/Cpanel/Easy.pm line 620.
    Distilled successfully
    !! You have selected the 'worker' MPM. If you have any problems building or running anything after this build you'll have to rebuild without a specific MPM chosen. !!
    !! Verbose logfile is at '/usr/local/cpanel/logs/easy/apache/build.1315083505' !!


    After that, nothing in verbose log, it just stalls, any ideas?
     
  2. gemby

    gemby Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pula, Croatia
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Huh, it is not easyapache issue, it is PEBKAC, it seems that it is working
     
  3. JeffP.

    JeffP. Well-Known Member

    Joined:
    Sep 28, 2010
    Messages:
    164
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    18
    I think the issue was that the "maxmem" setting did not exist in /var/cpanel/cpanel.config. However, if you are no longer seeing that issue, then it sounds like the setting has since been applied and all is well.
     
  4. gemby

    gemby Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Feb 16, 2002
    Messages:
    182
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Pula, Croatia
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I will check on next machine, so far this was not an issue, issue was custom dir in htdocs, with A LOT of small files, and delay was due to copying working apache in apache.backup. Thank good for strace :)
     
Loading...

Share This Page