The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Easyapache problems

Discussion in 'EasyApache' started by ZachJ, Nov 9, 2004.

  1. ZachJ

    ZachJ Registered

    Joined:
    Jan 28, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    For the life of me I can not get easyapache to run on one of my servers. One of them no problem, but I go through and it does nothing - if I run it from from shell

    Code:
    root@zach [~]# /scripts/easyapache
    --09:48:56--  http://layer1.cpanel.net/buildapache.sea
               => `layer1.cpanel.net/buildapache.sea'
    Resolving layer1.cpanel.net... done.
    Connecting to layer1.cpanel.net[69.72.164.150]:80... connected.
    HTTP request sent, awaiting response... 200 OK
    Length: 133,609 [text/plain]
    
    100%[==================================================================================================>] 133,609      406.47K/s    ETA 00:00
    
    09:48:57 (406.47 KB/s) - `layer1.cpanel.net/buildapache.sea' saved [133609/133609]
    
    
    FINISHED --09:48:57--
    Downloaded: 133,609 bytes in 1 files
    buildapache.sea: buildapache.sea: No such file or directory
    Waiting for httpd to restart..............finished.
    
    root     32103  1.7  0.3 18948 6720 ?        S    09:48   0:00 /usr/local/apache/bin/httpd -DSSL
    
    httpd started ok
    root@zach [~]#    
    I am normaly the type that just figures things out - but its been like six months, and I still have not figured it out :(
     
  2. AlexF

    AlexF Well-Known Member

    Joined:
    Nov 20, 2003
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    That does seem strange ZachJ. I'd advise you to open a ticket within WHM (under Support/Support Center/Contact cPanel).
     
Loading...

Share This Page