The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

easyapache?

Discussion in 'EasyApache' started by Final-Solution, Jul 14, 2003.

  1. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    just ran the apache update from WHM, but now my main sites webpage just has the apache placeholder page . . any ideas? no files will work but i can connect to webmail/whm

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. Angel78

    Angel78 Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    which option have you used 1-6?

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    i just clicked the link . . didnt ask for any options

    i just changed the IP so maybe it messed it up? i ran /scripts/fixeverything but it didnt fix this :P i moved a bunch of other sites IPs as well but they all work just peachy

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. Angel78

    Angel78 Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    so it was cpanel 7. check this link:

    http://forums.cpanel.net/showthread.php?s=&threadid=12051

    and see if it helps you.


    To Cpanel People:

    **************************************************
    It would be nice to inform us when stable easyapache is available
    or at least to give some info...

    **************************************************
     
  5. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    thanks! gonna go read it right now . . correcting myself .. only half the domains are workin' peachy keen . . a couple are getting the apache placeholder and a few are unavailible =-0

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  6. tAzMaNiAc

    tAzMaNiAc Well-Known Member

    Joined:
    Feb 16, 2003
    Messages:
    559
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sachse, TX
    I used EasyApache, frmo the WHM link yesterday,and ended up with a perfectly working apache..

    Oh well.. Best of luck to y'all!

    Brenden

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  7. Final-Solution

    Final-Solution Well-Known Member

    Joined:
    Jul 14, 2002
    Messages:
    92
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    ran /scripts/easyapache from shell and all but two of the accounts are workin' fine . . thanks for the help guys!

    :)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  8. Angel78

    Angel78 Well-Known Member

    Joined:
    May 9, 2002
    Messages:
    413
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    I used option 5 and there are no inactive accounts (in WHM)

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page