The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email account problems

Discussion in 'E-mail Discussions' started by cazbandit, Oct 16, 2007.

  1. cazbandit

    cazbandit Member

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    New server and new cpanel/whm install.

    I have added a couple domains and when I setup an email account in cpanel everything appears to be ok.

    I cannot log in via Outlook or webmail and any email sent to the account is forwarded to the servers default account which is a gmail address.

    Any suggestions?

    Thanks,
    Chad
     
  2. cazbandit

    cazbandit Member

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    My bad on the forwarding to the gmail account. That is just my outlook bringing down the test email that was sent from gmail.

    The mail accounts are displayed in cpanel but I just cannot log into them.
     
  3. cazbandit

    cazbandit Member

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Some more info...

    It does appear that the server is receiving the mail. I sent 2 tests. One was to a valid address and the other was to an invalid one.

    2007-10-16 17:53:52 1IhvIN-0002a2-TV <= [removed]@gmail.com H=nf-out-0910.google.com [64.233.182.190] P=esmtp S=2025 id=ff128e790710161553i2f14ad66t22bd4e636f648fdd@mail.gmail.com T="123123123"
    2007-10-16 17:53:52 cwd=/var/spool/exim 3 args: /usr/sbin/exim -Mc 1IhvIN-0002a2-TV
    2007-10-16 17:53:52 1IhvIN-0002a2-TV => webmaster <webmaster@[removed].com> R=virtual_user T=virtual_userdelivery
    2007-10-16 17:53:52 1IhvIN-0002a2-TV Completed

    2007-10-16 17:54:45 H=nf-out-0910.google.com [64.233.182.185] F=<[removed]@gmail.com> rejected RCPT <webmaster-FAIL@[removed].com>: No Such User Here
     
  4. barc0001

    barc0001 Registered

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem

    I've got the same issue, new install of WHM/Cpanel on a new box, Fedora Core 6, the box gets mail for all of the domains, but nobody can log in to check mail, either through POP or Squirrelmail/Horde. It just keeps kicking back incorrect username/password:

    Oct 16 15:27:55 servername pop3d: LOGIN FAILED, user=user+domain.biz, ip=[::ffff:x.x.x.x]

    I've tried user@domain.biz, user+domain.biz, etc, no avail. Is there something basic I'm missing here?
     
  5. barc0001

    barc0001 Registered

    Joined:
    Oct 16, 2007
    Messages:
    3
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I have it working.

    Someone on another thread mentioned a similar issue, and they restarted the POP and IMAP daemons, and now they can log in. I did the same (and Exim for good measure ;)) and it works. NO idea why that would be necessary..
     
  6. cazbandit

    cazbandit Member

    Joined:
    Apr 6, 2004
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    This fixed my issues also.

    Thanks,
    Chad
     
Loading...

Share This Page