The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email disclaimer behaving strangely

Discussion in 'E-mail Discussions' started by divemasterza, Jul 15, 2013.

  1. divemasterza

    divemasterza Member

    Joined:
    Feb 2, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I have been using this method on my server for over 3 years now with no issues.

    Last month I started managing a new server with the exact same configuration, and wanted to apply the same method for disclaimers.
    Strangely it does not behave as expected! All html emails are striped of their "html" and are sent in plain text.
    Or sometimes the messages remain stuck in the queue with a transport filter error (force deliver sometimes works)

    Has anyone encountered that or has any idea why this is happening?

    -Steph
     
    #1 divemasterza, Jul 15, 2013
    Last edited: Jul 15, 2013
  2. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    It looks like the last stable version of the "altermime" application was released in 2008. You may need to find an alternative application that is updated to work with newer versions of Exim.

    Thank you.
     
  3. divemasterza

    divemasterza Member

    Joined:
    Feb 2, 2013
    Messages:
    16
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    Location:
    South Africa
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    I have looked for a more "modern" alternative to altermime but it looks like it is the only option to add a disclaimer to outgoing mails in Exim.
    If you have any suggestions I am more than happy to try:)

    What puzzles me, is that both of the servers that I admin have the same Exim version and the same cPanel version (and Exim configuration). on my oldest one it works flawlessly, and on the newer it is just a "gray hair and head scratch" maker
     
Loading...

Share This Page