Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Email from user@hostname instead of user@domain.com

Discussion in 'E-mail Discussion' started by MarcelB, Feb 11, 2007.

  1. MarcelB

    MarcelB Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I have a strange problem with a users email. When sending email from his emailaccount and receiving it in Outlook it shows:

    from: cpanel@hostname and user@hostname

    Offcourse it should show user@domain.com

    The strange thing about this is that you only see this when using Outlook and not when using Outlook Express or webmail. Also this happens with account A and not with account B on the same server.

    Does anyone have an idea what could be the problem.


    Regards,
    Marcel
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. MarcelB

    MarcelB Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Nobody ever experienced this or has an idea what is causing this ?


    Regards,
    Marcel
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. jugo

    jugo Active Member

    Joined:
    Nov 23, 2005
    Messages:
    44
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    I get that all the time, I thought is was the way cpanel "did things" lol.

    i would love to have this resolved...so if anyone knows how, PLEASE share the knowledge.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. MarcelB

    MarcelB Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2003
    Messages:
    52
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    LOL it isn't a standard cpanel thing, this only occured after transfering clients to a new server.
    Didn't have the problem on the old server.

    So I hope someone has the answer to this problem.


    Regards,
    Marcel
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. asmar

    asmar Well-Known Member

    Joined:
    Jul 16, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Anyone with a solution to this problem?
     
  6. VirtuaLira

    VirtuaLira Well-Known Member

    Joined:
    Feb 1, 2004
    Messages:
    148
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Chile
    same problem here, but i dont moved or copied any account, some day my server have this issue and I only update exim...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice