The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email not working at all???

Discussion in 'E-mail Discussions' started by david.gilbert, Feb 2, 2009.

  1. david.gilbert

    david.gilbert Active Member

    Joined:
    Jun 11, 2007
    Messages:
    27
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    We have recently performed a mass transfer of sites from ne server to another and it now seems that no mail is working :confused:

    Anyone provide any pointers? the dns zones seem to be correct. the mail boxes all appear under each users account but still no mail.

    Email Clients (thunderbird/outlook/etc.) can connect, check for and send mail but mail is not sent and mails sent to the server seem to be returned to sender.

    Mail clients can connect to receive/send mails but nothing is transferred either way (ie, sending mail to a user on the server often ends in a returned message to sender and mail sent out never reaches it's destination) However thunderbird says it can connect/login and check/send mail fine

    any help appreciated

    -dave
     
    #1 david.gilbert, Feb 2, 2009
    Last edited: Feb 2, 2009
  2. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    14,460
    Likes Received:
    195
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Have you checked your logs for errors? Have the domains updated yet?
     
Loading...

Share This Page