The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email not working.

Discussion in 'E-mail Discussions' started by gifgraphix, Feb 12, 2004.

  1. gifgraphix

    gifgraphix Registered

    Joined:
    Oct 14, 2003
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    I have a Linux Server with Red Hat on it.
    I cannot get my Email to work on any of my accounts.
    I have everything configured right. Is there anyone that can help me out with this?

    Thank you

    Alex
     
  2. sokol

    sokol Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Same problem here, have it setup correctly through cpanel,
    mail.mydomain.com (pop3)
    uname: addy@mydomain.com
    Pass: setuppword

    When It check emails it says server did not accept the username or password.

    However all fields are correct. Furthermore, webmail has the same issue.


    -Sokol
     
  3. ramprage

    ramprage Well-Known Member

    Joined:
    Jul 21, 2002
    Messages:
    667
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Canada
    Have you tried checking the mail logs? Did you implement check limits in Tweak settings?
     
  4. sokol

    sokol Member

    Joined:
    Jun 8, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    No check limits, however I rebooted the pop3 server and it's working now.


    -Sokol
     
  5. jackie46

    jackie46 BANNED

    Joined:
    Jul 25, 2005
    Messages:
    537
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    0

    The ability to send/receive email and POP3 are two completely different functions. HINT!
     
  6. innovative2001

    innovative2001 Active Member

    Joined:
    Jun 5, 2006
    Messages:
    29
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello Friend,

    I am happy to know that your issue is already resolved.
    But next time if the issue will occur again then kindly check MX record, Logfile.
    Sometimes ISP also blocks specific domain/IP to send/receive emails.
     
Loading...

Share This Page