The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email Pipe: Bounce Back Message makes no sense

Discussion in 'E-mail Discussions' started by doni49, Mar 26, 2007.

  1. doni49

    doni49 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    I've been piping email to a PHP script for a few weeks now with no problems.

    I switched to a new host over the weekend and now I'm getting bounce back messages that just make no sense.

    It says something about not being able to load a dynamic library. I'm not trying to load a dynamic library. I've never even heard of ffmpeg. Although I've read on my host's site that they DO provide it.

     
  2. CompufixHosting

    CompufixHosting Active Member

    Joined:
    Nov 28, 2005
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    It's a problem with your Hosts installation of PHP. It is trying to load a library that isnt there. I would suggest fowarding a copy of the error message to your host in a support ticket or email.
     
  3. doni49

    doni49 Well-Known Member

    Joined:
    Oct 4, 2006
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks.

    thanks.

    I never know if it's a coding issue on my part or if it's a something specific to the server. I spent a LOT of time looking for this on my own.

    I forwarded the bounce on to the host and it seems to be working now.
     
Loading...

Share This Page