The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email problem and question ?

Discussion in 'E-mail Discussions' started by sanam, May 23, 2002.

  1. sanam

    sanam Active Member

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    we are not able to send emails to some addresses however others work fine ??

    Any ideas what can cause this problem ?

    Thanks in advance.
     
  2. ZachICU

    ZachICU Well-Known Member

    Joined:
    Aug 11, 2001
    Messages:
    130
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Heh, glad I wasnt the only problem with this.

    Started yesterday morning for us.

    POP3 accounts minus the main account need to change to this:

    account login username@domain.com

    then in server settings &my server requires authentication&

    that should fix the problem

    apparently logging in with the username@domain.com has been how it should be for a while, username just worked for me until the other day though
     
  3. sanam

    sanam Active Member

    Joined:
    Mar 22, 2002
    Messages:
    32
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    but my problem is that Sometimes emails sent with neomail dont go to the reciepents address ?

    Any help will be appreciated
     
  4. iggy

    iggy Member

    Joined:
    Feb 20, 2002
    Messages:
    24
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Check your mail server queue or try out the mail trouble shooter in WHM
     
Loading...

Share This Page