The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email Problem

Discussion in 'E-mail Discussions' started by overskilled, Dec 11, 2001.

  1. overskilled

    overskilled Registered

    Joined:
    Nov 19, 2001
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Email Problem, We think it is cpanel related:

    Our client is using Netscape Communicator 4.7 as a pop email client. He is having trouble getting access to his email.

    Does anyone know if this could be a cpanel problem?
     
  2. Brian Farkas

    Brian Farkas Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    81
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hi \"overskilled\", is he receiving a \"username/password mismatch\" error?

    We\'ve had some clients using Netscape mail receive this error in the past, and found it was due to the way Netscape interprets the \"@\" sign in a username. Instead, the client should replace the @ sign with a \"%\" sign.

    For example, if the old username was: user@domain.com

    The new username would be:
    user%domain.com

    Good luck!

    Brian
     
  3. overskilled

    overskilled Registered

    Joined:
    Nov 19, 2001
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Yes, my client recieved that same error, is there any solution for it?
     
  4. rpmws

    rpmws Well-Known Member

    Joined:
    Aug 14, 2001
    Messages:
    1,824
    Likes Received:
    5
    Trophy Points:
    38
    Location:
    back woods of NC, USA
    You will have to use a % instead of @
     
  5. overskilled

    overskilled Registered

    Joined:
    Nov 19, 2001
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    oops didn\'t see that in the 2nd post, sorry Long day
     
  6. Pete

    Pete Well-Known Member

    Joined:
    Dec 19, 2001
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Thanks for that tip guys I\'m going to write that one in our user manual and it should save us a lot of support calls. Have been pulling my hair out trying to figure out why one client couldn\'t get their mail when others could and the Netscape issue is the culprit.... Many thanks again for the answer...
     
Loading...

Share This Page