Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Email Problem

Discussion in 'E-mail Discussion' started by ephlox, Feb 7, 2006.

  1. ephlox

    ephlox Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Hi,
    My server is not sending all emails to hotmail. Following hotmail email address is exists and working fine. I dont know why my server is not sending some emails to hotmail. I am just copying header . Here is ERROR :

    ::::::::::::::::::::::::::::::: Start ::::::::::::::::::::::::::::::::::
    This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its
    recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    sweet_sarahpk@hotmail.com
    unrouteable mail domain "hotmail.com"

    ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

    Return-path: <nobody@fast.eVirtualServers.com>
    Received: from nobody by fast.eVirtualServers.com with local (Exim 4.52)
    id 1F6W9k-0000CJ-4C
    for sweet_sarahpk@hotmail.com; Tue, 07 Feb 2006 08:57:32 -0800
    To: sweet_sarahpk@hotmail.com
    Subject: New Friends Request: testing
    MIME-Version: 1.0
    Content-type: text/html; charset=iso-8859-1
    From: :::: FastFriendship.Com ::: <admin@fastfriendship.com>
    Message-Id: <E1F6W9k-0000CJ-4C@fast.eVirtualServers.com>
    Date: Tue, 07 Feb 2006 08:57:32 -0800


    ::::::::::::::::::::::::::::::: END ::::::::::::::::::::::::::::::::::



    Please tell me what i have to do to fix this problem, your help will be appreciated. Thanks


    Best Regards from,
    Farrukh Hussain
     
  2. rustelekom

    rustelekom Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Nov 13, 2003
    Messages:
    290
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    moscow
    check your /etc/localdomains /etc/remotedomains. most likely you will found here hotmail.com domain which is not correct. after removing it, restart exim and email will send.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. ephlox

    ephlox Well-Known Member

    Joined:
    Aug 22, 2004
    Messages:
    60
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    156
    Still having problem

    Hi,
    I dont have hotmail.com listed in above 2 files. Is there anyway to catch this problem?


    Best Regards,
    Farrukh Hussain
     
  4. mohit

    mohit Well-Known Member

    Joined:
    Jul 12, 2005
    Messages:
    553
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    Sticky On Internet
    hi,
    i think you've disbaled nobody user from root WHM which will prevent php based scripts relay mails to external domains/accounts, as i can see usernobody in your mail header posted here.

    see ya,
    mohit
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice