The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email Problems

Discussion in 'E-mail Discussions' started by blaze64, Oct 8, 2003.

  1. blaze64

    blaze64 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Suddenly, I am having email issues.

    When I send using my server TO another server, it works.
    (me@server.com ---> me@yahoo.com)

    When I send from another server TO my server, it fails.
    (me@yahoo.com ---> me@server.com)

    When I send local emails, they fail also.
    (me@server.com ---> me@server.com)

    If I try to "Manage Mail Queue" and select an email there and try to deliver it, here is the message that I get:

    Anyone know what might be causing this?
    Or better yet!!! HOW TO FIX IT!?!

    THANKS!

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  2. blaze64

    blaze64 Well-Known Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    159
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Problem resolved......

    .

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  3. Jemshi

    Jemshi Well-Known Member

    Joined:
    Sep 11, 2003
    Messages:
    210
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cheers ! :)

    This error comes when the mx is pointed to the same server as the domain is in, but the domain is not listed in /etc/localdomains.

    manually adding the domain there or /scripts/mailperm will fix this.

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
Loading...

Share This Page