hossein

Member
Mar 23, 2014
24
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
Hello
I have a lot problem with my mail in server
My server doesn't sent email and doesn't receive mail too
Some people in my server had spam mail and data center discard port of mail
Now port is open but I can't send or receive mail too :(
please guide me
thank you
 

keat63

Well-Known Member
Nov 20, 2014
1,384
107
43
cPanel Access Level
Root Administrator
Unfortunately, your post doesn't really give us many clues to work with.
Has it ever worked ??

maybe take a look in var/log/exim_mainlog, see if there are any tell tale signs.
Also try restarting mail server (exim) through WHM control panel.

mxtoolbox.com has a number of tools that may help figure out what's going on.
Maybe in the short term, I'd ask also your data centre for help.
 

hossein

Member
Mar 23, 2014
24
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
Hi :)
yes It worked before .
If you need any information , let me know
I checked on mxtoolbox and my IP is on a blacklist :/
"We notice you are on a blacklist. "
can i remove my ip from blacklist ?
 

keat63

Well-Known Member
Nov 20, 2014
1,384
107
43
cPanel Access Level
Root Administrator
I'm not sure being on a blacklist would stop you receiving.
As for sending, some sent emails may receive a bounce back, but not all of them.

When trying to send an email, what error message do you get back from your email software.
 

hossein

Member
Mar 23, 2014
24
0
1
cPanel Access Level
Root Administrator
no I don't get error message
but when I wanna send from gmail to my server I give an error mail from gmail:
421 Unexpected failure, please try later