The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email Sending Problem

Discussion in 'E-mail Discussions' started by alanpollenz, Oct 1, 2007.

  1. alanpollenz

    alanpollenz Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Outside the event horizon
    Occasionally messages bounce with the following when attempting to use an account on my server. The error message is:

    =============================
    The account or domain may not exist, they may be blacklisted, or missing the proper dns entries
    =============================

    When I send from my roadrunner account to the same address, the mail goes through.

    Here is my resolve.conf:

    =============================
    nameserver 4.2.2.3
    nameserver 64.191.0.2
    nameserver 64.191.1.2
    =============================

    I am running WHM 11.2.0 cPanel 11.11.0-S16999.

    Any suggestions?

    Thanks.

    Alan Pollenz
     
  2. cPanelDavidG

    cPanelDavidG Technical Product Specialist

    Joined:
    Nov 29, 2006
    Messages:
    11,279
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Houston, TX
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Can you clarify what you mean by "attempting to use an account on my server?" Are you attempting to send mail via SMTP through an email account you have set up?
     
  3. alanpollenz

    alanpollenz Active Member

    Joined:
    Nov 15, 2003
    Messages:
    30
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Outside the event horizon
    Yes, that's what I meant. However, my tech support guys did some research and came up with the following:

    ================================================================

    The dns entries for the domain to which you are trying to send email was not setup correctly, it is missing the MX record or it is setup wrong and also no reverse DNS is setup: http://www.dnsstuff.com/tools/dnsreport.ch?domain=kdicapitalpartners.com

    Please check with them to solve their issues, they have problems on the server.


    Regards,
    Florian N.
    Senior Support Technician
    BurstNET Technologies, Inc.
    http://www.burst.net

    ================================================================
     
  4. FeeL

    FeeL Well-Known Member

    Joined:
    Apr 17, 2004
    Messages:
    135
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Rio de janeiro
    cPanel Access Level:
    Reseller Owner
    I think you should tell your client that the mail isnt going becose of this issue, and discus with its ISP the Solution for the problem.

     
Loading...

Share This Page