The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email Server not working properly.

Discussion in 'E-mail Discussions' started by silversurfer, Jan 27, 2004.

  1. silversurfer

    silversurfer Well-Known Member

    Joined:
    Dec 29, 2002
    Messages:
    274
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    18
    Hi

    before I start, I have to said I tried:
    1. Reinstalling Exim
    2. Running all the fix scripts.
    3. Reinstalling Cpanel
    4. Upgrading/Downgrading Cpanel
    5. Tweak Exim.conf


    and.... nothing works!

    This is what happen when servers try to email:

    Message 1AlXFI-0002Nm-NO is not frozen
    Connecting to xxxxxxx.com [xxx.xx.xxx.xxx]:25 ... connected
    SMTP<< 220-xxxxxxx.com ESMTP Exim 4.24 #1 Wed, 28 Jan 2004 12:53:33 +0800
    220-We do not authorize the use of this system to transport unsolicited,
    220 and/or bulk e-mail.
    SMTP>> EHLO xxx.xxxxx.xxx
    SMTP<< 250-xxxxxxx.com Hello xxx.xxxxx.xxx[xxx.xx.xxx.xxx]
    250-SIZE 52428800
    250-PIPELINING
    250-AUTH PLAIN LOGIN
    250-STARTTLS
    250 HELP
    SMTP>> STARTTLS
    SMTP<< 220 TLS go ahead
    SMTP>> EHLO xxx.xxxxxx.xxx
    LOG: MAIN
    Remote host xxx.xxxxx.xxxx [xxx.xxxxx.xxx] closed connection in response to EHLO xxx.xxxx.xxxxx
    LOG: MAIN
    == xxx@xxxxx.xxx R=lookuphost T=remote_smtp defer (-18): Remote host xxxxxxxx.xxx [xxx.xx.xxx.xxx] closed connection in response to EHLO xxx.xxxxx.xxx


    Urgent help needed. The mail server wasn't able to send either till I disabled TLS. What's the problem?
     
Loading...

Share This Page