The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Email

Discussion in 'E-mail Discussions' started by gic, Mar 1, 2003.

  1. gic

    gic Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I seem to be having a problem. I have two servers with Cpanel/WHM on them. For some reason, I can send mail to server2 from server1 with no problem. But when I try to send mail to server1 from server2 it never arrives and doesn't send back an error either.
     
  2. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spain
    What I'd first do is logging in server2 and then:

    # dig @localhost server1

    where server1 is server1's hostname. There might a DNS misconfiguration in server2, maybe server1 has changed IP recently or there's a domain hosted at server2 with the same name as server1, something like that.
     
  3. gic

    gic Well-Known Member

    Joined:
    Jun 28, 2002
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    So if there is a domain @ server1 with the same domain at server2 because it was never terminated after the move then it wouldn't get there?
     
  4. Juanra

    Juanra Well-Known Member

    Joined:
    Sep 22, 2001
    Messages:
    777
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Spain
    If the same domain is at server1 and server2 at the same time, the your mail is most probably being delivered to the right domain, but in server2.
     
Loading...

Share This Page