The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Emailing AOL uers...

Discussion in 'E-mail Discussions' started by Swampfox, Mar 20, 2004.

  1. Swampfox

    Swampfox Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,
    I am not sure if anyone else has this problem but I am unable to email anyone who has an ___@aol.com . I have eigtht servers which run cPanel and none of them will get email through to the aol network. I receive a series of errors:

    This message was created automatically by mail delivery software.

    A message that you sent could not be delivered to one or more of its recipients. This is a permanent error. The following address(es) failed:

    name@aol.com

    SMTP error from remote mailer after initial connection:

    host mailin-02.mx.aol.com [64.12.137.89]: 554-(RLY:B1) The information presently available to AOL indicates this 554-server is generating high volumes of member complaints from AOL's 554-member base. Based on AOL's Unsolicited Bulk E-mail policy at 554-http://www.aol.com/info/bulkemail.html AOL may not accept further 554-e-mail transactions from this server or domain. For more information, 554 please visit http://postmaster.info.aol.com.

    ------ This is a copy of the message, including all the headers. ------

    Return-path: <danni@domain.net>

    Received: from modem-475.gazelle.dialup.pol.co.uk ([81.78.65.219] helo=itworks)

    by mail18.svr.pol.co.uk with esmtp (Exim 4.14)

    id 1ABHnu-0007iO-Rg

    for name@aol.com; Sun, 19 Oct 2003 18:57:23 +0100

    Reply-To: <danni@domainname.net>

    From: <danni@domainname.net>

    To: "Tim " <name@aol.com>

    Subject: Hi

    Date: Sun, 19 Oct 2003 18:57:10 +0100

    Message-ID: <IHELJCNIPIAFJNIBLKAMAEIACAAA.danni@domainname.net.net>

    MIME-Version: 1.0

    Content-Type: multipart/related;

    boundary="----=_NextPart_000_0000_01C39672.CCC66CA0"

    X-Priority: 3 (Normal)

    X-MSMail-Priority: Normal

    X-Mailer: Microsoft Outlook IMO, Build 9.0.2416 (9.0.2910.0)

    Importance: Normal

    X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106

    This is a multi-part message in MIME format.

    ------=_NextPart_000_0000_01C39672.CCC66CA0

    Content-Type: multipart/alternative;

    boundary="----=_NextPart_001_0001_01C39672.CCC66CA0"



    ------=_NextPart_001_0001_01C39672.CCC66CA0

    Content-Type: text/plain;

    charset="iso-8859-1"

    Content-Transfer-Encoding: 7bit

    ************************OUR MESSAGE**********************************


    Please let me know if I can change any setting to get this working.

    Thank you,
     
  2. elleryjh

    elleryjh Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
  3. elleryjh

    elleryjh Well-Known Member

    Joined:
    Apr 12, 2003
    Messages:
    479
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    also do a asearch. There is a lot of dicussion on this.
     
  4. Swampfox

    Swampfox Member

    Joined:
    Aug 9, 2003
    Messages:
    14
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank You
     
Loading...

Share This Page