Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

emails to non existent account still coming through

Discussion in 'E-mail Discussion' started by inteldigital, May 20, 2018.

  1. inteldigital

    inteldigital Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2018
    Messages:
    38
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Location:
    England
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hi,

    I've recently added a load of addon domains to my account and placed landing pages on them as I have quite a large domain portfolio, however I keep getting spam to the main default email account through these addon domains People sending emails to XXXX@domain.co.uk.

    I tried to disable emails from non-existent emails with setting Initial default/catch-all forwarder destination to fail in WHM but it hasn't worked?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  2. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    2,221
    Likes Received:
    159
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  3. inteldigital

    inteldigital Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2018
    Messages:
    38
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Location:
    England
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    @cPanelLauren

    Hi Lauren, thanks. I did try that to begin with, but because I have such a large amount of addon domains I decided to enable it globally in WHM. Do I have to enable it for every single domain in Default Address?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  4. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    2,221
    Likes Received:
    159
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hi @inteldigital

    The setting Initial default/catch-all forwarder destination should be set prior to the account being created as it will just default to Fail or Blackhole when the account is created. Did you happen to know if you set it before or after? If after, yes, unfortunately it'll need to be done per account.

    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  5. inteldigital

    inteldigital Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2018
    Messages:
    38
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Location:
    England
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    @cPanelLauren - unfortunately it was done after! Thanks! I will set it up manually on existing domains and since it is now activated in WHM it should take effect on future addons, correct?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. cPanelLauren

    cPanelLauren Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Nov 14, 2017
    Messages:
    2,221
    Likes Received:
    159
    Trophy Points:
    143
    Location:
    Houston
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Hi Ben,


    Yes, it should default all new domains to that setting so you won't have to do that again. I'm sorry!


    Thanks!
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    inteldigital likes this.
  7. Infopro

    Infopro cPanel Sr. Product Evangelist
    Staff Member

    Joined:
    May 20, 2003
    Messages:
    16,309
    Likes Received:
    393
    Trophy Points:
    583
    Location:
    Pennsylvania
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    inteldigital and cPanelLauren like this.
  8. inteldigital

    inteldigital Active Member

    Joined:
    Apr 5, 2018
    Messages:
    38
    Likes Received:
    8
    Trophy Points:
    8
    Location:
    England
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Thanks for that @cPanelLauren !


    It has been done already, but this would have been some help yes, lol. I just spent the past ten minutes moving them manually! Thanks anyway @Infopro
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
    Infopro and cPanelLauren like this.
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice