The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Enable subdomains error

Discussion in 'General Discussion' started by totalufo, Jan 22, 2002.

  1. totalufo

    totalufo Well-Known Member

    Joined:
    Jan 17, 2002
    Messages:
    160
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I\'m having a problem. When I go to enable subdomains for a new account I set up, the domain I set up is not in the list. What could be the problem???

    Thanks in advance!
     
  2. feanor

    feanor Well-Known Member

    Joined:
    Aug 13, 2001
    Messages:
    836
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Blank list for me as well--- on every server I have ever dealt with this is the case within WHManager. I know this has something to do with the nameserver setup....

    Can anyone point us in the right direction? It\'s regarding \"Enable Subdomains on an Account\" option in WHManager. If there is a thread that describes a fix for this, please post it here.

    I have not found one as of yet.

    Thanks!
     
  3. jumpdomain

    jumpdomain Well-Known Member

    Joined:
    Aug 12, 2001
    Messages:
    109
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Unless I am mistaken, that feature just added a wildcard entry to the DNS zone for the domain you enable. Several months ago, CPanel started setting up the individual DNS entry when you setup the domain. So I would suspect that this feature in WHM has no effect anymore.
     
Loading...

Share This Page