The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

ENCTYPE='multipart/form-data'

Discussion in 'General Discussion' started by websy, Jul 26, 2004.

  1. websy

    websy Member

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Syria
    Dear friends
    i have an usual problem every form have ENCTYPE='multipart/form-data'

    it is not working in the meaning the data not sent by the form to the action file ??? ( i use post action )

    it was working before and now it is not working scince tow day i don't change any thing in the script ???

    please help and advice :(

    note : i make the update for whm auto ?? may be somthing happen with the update i try it again it is not working
     
    #1 websy, Jul 26, 2004
    Last edited: Jul 26, 2004
  2. chirpy

    chirpy Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2002
    Messages:
    13,475
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Go on, have a guess
    Is this a CGI script or a PHP script? Are you running mod_security? Have you disable file uploading in php.ini? What errors are you getting in the apache error_log or suexec_log?
     
  3. websy

    websy Member

    Joined:
    Jun 20, 2004
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Syria
    thank you dear chirpy for replay
    it is a php script . I don't change anything in php.ini and i don't know what is mod_security ??? :( and for error there was no error on error log on cpanel ?
    i have suexec_php support on my apache config is that the problem ??? :confused:
    looking for replay
     
Loading...

Share This Page