Error 500 after host-to-host migration

w0rmie

Registered
Feb 26, 2018
3
0
1
Morocco
cPanel Access Level
Root Administrator
Hello,

Via transfert tool, i've tried to migrate a website from a host to an other.
The process was performed successfully without any errors.
But the website still shows a white page while accessing without showing any error.

Here are the logs,

The Transfert tool shows:
TRANSFER: 3 completed, 0 had warnings, and 0 failed.
RESTORE: 3 completed, 0 had warnings, and 0 failed.

The Apache Error Logs:
Code:
[Mon Feb 26 11:14:10.878336 2018] [mpm_prefork:notice] [pid 8513] AH00171: Graceful restart requested, doing restart
[Mon Feb 26 11:14:11.411299 2018] [ssl:warn] [pid 8513] AH01909: proxy-subdomains-ssl-default-vhost.localhost:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Feb 26 11:14:11.411732 2018] [ssl:warn] [pid 8513] AH01909: sub6.exemple.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Feb 26 11:14:11.412729 2018] [ssl:warn] [pid 8513] AH01909: sub5.exemple.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Feb 26 11:14:11.413216 2018] [ssl:warn] [pid 8513] AH01909: sub4.exemple.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Feb 26 11:14:11.413703 2018] [ssl:warn] [pid 8513] AH01909: sub3.exemple.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Feb 26 11:14:11.414190 2018] [ssl:warn] [pid 8513] AH01909: sub2.exemple.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Feb 26 11:14:11.414671 2018] [ssl:warn] [pid 8513] AH01909: sub1.exemple.com:443:0 server certificate does NOT include an ID which matches the server name
[Mon Feb 26 11:14:11.415131 2018] [:notice] [pid 8513] mod_ruid2/0.9.8 enabled
[Mon Feb 26 11:14:11.417100 2018] [mpm_prefork:notice] [pid 8513] AH00163: Apache/2.4.29 (cPanel) OpenSSL/1.0.2n mod_bwlimited/1.4 configured -- resuming normal operations
[Mon Feb 26 11:14:11.417108 2018] [core:notice] [pid 8513] AH00094: Command line: '/usr/sbin/httpd'
The Apache Access Logs:
Code:
*.*.94.86 - - [25/Feb/2018:12:28:02 +0000] "GET / HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:01:31:02 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/4A6058B8B0DA77E195A750B03C3F9C81.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:01:31:02 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/3C8C22D6B2CC4B1F42A83AAA86FCC0C5.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:01:31:02 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/785299AC867B6F0730E9B4C86604299F.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.33.103 - - [26/Feb/2018:09:57:26 +0000] "GET / HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"
*.*.33.103 - - [26/Feb/2018:09:57:27 +0000] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"
*.*.33.103 - - [26/Feb/2018:09:57:30 +0000] "GET /favicon.ico HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"
*.*.33.103 - - [26/Feb/2018:10:19:40 +0000] "GET / HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:10:25:33 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/D46CB4936023C0E5D2AA04DBEA830EF6.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:10:25:33 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/68A16F2496639727D3987EFC2CC6E9D5.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:10:25:33 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/5067A47F560F883263E418C3C3BE10E6.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.191.31 - - [26/Feb/2018:10:30:33 +0000] "GET / HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:10:36:01 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/A414BA312DBFFECA48E8E2CA26B2E091.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:10:36:01 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/C825E7543BC2049EE1356B40594F3693.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:10:37:21 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/53B0A5C40ABC484A5DD36DBF79F13581.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.131.154 - - [26/Feb/2018:10:37:30 +0000] "GET /.well-known/pki-validation/90F8DCFA5336C2001DA7DB5C1283DCF4.txt HTTP/1.1" 200 64 "-" "COMODO DCV"
*.*.223.42 - - [26/Feb/2018:10:43:43 +0000] "GET / HTTP/1.1" 500 - "-" "Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Firefox/52.0"
Cpanel Logs:
Code:
==> cpsrvd 11.68.0.29 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.29 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.29 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
==> cpsrvd 11.68.0.29 started
==> cpsrvd: loading security policy....Done
==> cpsrvd: Setting up SSL support ... Done
==> cpsrvd: transferred port bindings
==> cpsrvd: bound to ports
Any Ideas?


Regards,
 
Last edited by a moderator:

cPanelMichael

Administrator
Staff member
Apr 11, 2011
47,904
2,218
463
But the website still shows a white page while accessing without showing any error.
Hello,

Could you open a support ticket using the link in my signature so we can take a closer look?

Thank you.