The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error at FTP - I can't upload any file

Discussion in 'General Discussion' started by ewsg, Aug 29, 2007.

  1. ewsg

    ewsg Registered

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi!

    Can someone help me, please?

    I have two VPS's using Virtuozzo and Cpanel/WHM. In one of them, I am experiencing an error when trying to upload files through FTP.

    Any file, of all sizes, are not uploaded, due to the above error:

    The FTP client begins a "loop", always getting the above mentioned error, and terminates the connection.

    This occurs with all types and sizes of files. I have noted that the above error mention some type of "limit". But the VPS has one unique account, and the package of it has 8 Gb of space, and it is using less than 1 Gb.

    I verified too the FTP accounts, main and others, and all of them are configured with "unlimited" quota.

    Can someone help me, please?

    Thank you. :)

    Kind Regards.

    Ewsg
     
  2. RizyDeWino

    RizyDeWino Well-Known Member

    Joined:
    Aug 1, 2005
    Messages:
    74
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Planet Earth
    Try renaming/removing the .ftpquota file in the respective account and then try again. Also for VPS environment make sure any of your QoS parameter is not hitting its limit , specially inodes and quotauid.
     
  3. ewsg

    ewsg Registered

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi!

    I have renamed the .ftpquota at /home/nameoftheaccount, and now, the FTP is working fine.

    But I have noted that the system does not criate another .ftpquota. Can this cause some problem?

    Thank you for all your help. :)

    Regards.
     
    #3 ewsg, Aug 29, 2007
    Last edited: Aug 29, 2007
  4. ewsg

    ewsg Registered

    Joined:
    Aug 26, 2007
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi,

    Unfortunately, this not works. :confused:
     
    #4 ewsg, Aug 29, 2007
    Last edited: Aug 29, 2007
  5. kazey

    kazey Member

    Joined:
    Mar 30, 2006
    Messages:
    5
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    I had the same issue. I fixed it via renaming from ssh not from ftp. you dont have rights to do so via ftp.
     
  6. hzJayJ

    hzJayJ Well-Known Member

    Joined:
    Nov 14, 2008
    Messages:
    76
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    8
    Try changing the ftp account's quota.
     
Loading...

Share This Page