The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error from park wrapper: domain.com is owned by another user.

Discussion in 'General Discussion' started by Solokron, Sep 15, 2007.

  1. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    Addon Domain Additions

    Error from park wrapper: domain.com is owned by another user.

    ok we have all seen this error before. What is baffling me is I have cleared out all the usual suspects and still receive the error. I have removed any domain entries in all of the following:

    /var/cpanel/users/username
    /scripts/updateuserdomains
    /var/named/domain.db
    /etc/named.conf
    /usr/local/apache/conf/httpd.conf
    /etc/localdomains
    /etc/userdomains
    /etc/trueuserdomains
    /etc/trueuserowners
    /etc/valiases/domain.com
    /etc/vdomainaliases/domain.com
    /etc/vfilters/domain.com

    I also even did the following:
    enable the option from whm >> tweak settings
    Allow Creation of Parked/Addon Domains that are not registered
    and
    edit cpanel.config
    vi /var/cpanel/cpanel.config
    autocreateaentries=0
    save the file and try to add an park domain domain-to-addon.com.

    I have confirmed the dns zone has been removed and has been gone for over 4 hours so it is not lingering anywhere. cPanel, bind, apache all have been restarted. Anyone have a clue?
     
  2. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    I suppose I may just have to put a ticket in on this one then.
     
  3. Solokron

    Solokron Well-Known Member

    Joined:
    Aug 8, 2003
    Messages:
    849
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Location:
    Seattle
    cPanel Access Level:
    DataCenter Provider
    The fix. If an etc directory exists for the addon it will fail.

    rm -Rf /home/username/etc/domain.com/
     
  4. testlog_4u

    testlog_4u Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello

    I was facing exactly same error with the cPanel control panel and I did all the things same like you have done, also I have removed domain name from the etc directory but still I am facing the error while adding the domain.

    Error from park wrapper: domain.com is owned by another user.

    any idea?
     
    #4 testlog_4u, Sep 17, 2007
    Last edited: Sep 27, 2007
  5. AlexV.

    AlexV. Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    212
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    testlog_4u:

    Try renaming this file:
    /usr/local/apache/conf/httpd.conf.datastore

    To something like:
    /usr/local/apache/conf/httpd.conf.datastore.old

    Anything you prefer, the intention is to basically disable it.

    There is a possibility cache might be causing the problem.

    If you still run into problems, please feel free to open a support ticket.
     
  6. testlog_4u

    testlog_4u Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello Alex,

    Thank you so much for your quick reply. Your suggestion make the issue fix. Thanks.
    It will be appreciated if you give me more info about cache's problem.

    Thank you,
    Regards
    :)
     
  7. AlexV.

    AlexV. Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    212
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    testlog_4u:

    Cache shouldn't be an issue, it just happens from time to time. You shouldn't experience further issues.

    If you do feel free to open a support ticket and we will take a look. ;-p
     
  8. testlog_4u

    testlog_4u Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello Alex

    Thank you for your quick replies and sorry for delay from me....;)

    may I empty that file /usr/local/apache/conf/httpd.conf.datastore ?

    Thank you,
     
  9. AlexV.

    AlexV. Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    212
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
    testlog_4u:

    Not a problem for the delay, you must keep yourself busy. ;-p

    If you already renamed it, it won't have any effect on your system.
     
  10. testlog_4u

    testlog_4u Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello Alex,

    How are you there..there is one more question I want to resolve and I am sure you will help me in that.

    I need to block Spammers in cPanel servers, please provide me steps with which I can find spammers in the server and what to do block them from server end.

    I have installed SpamLog in the server and currently I am using spamlogs by a command "tail -f /var/log/spam_log to find spammers in server and I suspend them if I find anyone. Please provide other steps for configuration of Blocking Spammers.

    Thank you very much for your appreciated services.
    Sushant
     
  11. AlexV.

    AlexV. Well-Known Member

    Joined:
    Jun 15, 2006
    Messages:
    212
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    16
  12. testlog_4u

    testlog_4u Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello,

    Fantastic job Alex.

    Thank you very much again.
    Sushant
    :)
     
  13. testlog_4u

    testlog_4u Active Member

    Joined:
    Sep 17, 2007
    Messages:
    42
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Hello Alex,

    Hello Alex,

    We had a hard disk failure issue on our server so we have to get it replaced by a new one. We moved all files to the new hard disk. Everything seems to be working fine on cPanel/WHM except that all php programs including drupal, fantastico, squirrel mail and Horde etc are generating some php errors. This was alright before we got the hard disk replaced. Can someone please guide me how do I resolve this. Yet I am not getting any fix for this

    I am getting errors like this in Fantastico, Squirrel mail:

    ================================================== =============
    Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_37394d8b5a1dd541d59c9f95805df474, O_RDWR) failed: Read-only file system (30) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/functions/global.php on line 405

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/functions/global.php:405) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/functions/global.php on line 405

    Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/functions/global.php:405) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/functions/global.php on line 405

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/functions/global.php:405) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/squirrelmail/functions/i18n.php on line 335
    ================================================== =============


    Thank you,
     
  14. cPanelKenneth

    cPanelKenneth cPanel Development
    Staff Member

    Joined:
    Apr 7, 2006
    Messages:
    4,458
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    38
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    testlog_4u, it appears your /tmp directory is mounted read-only. Note the message:


    Warning: session_start() [function.session-start]: open(/tmp/sess_37394d8b5a1dd541d59c9f95805df474, O_RDWR) failed: Read-only file system (30)


    YOu can check this by studying the output of the mount command. Example:

    Code:
    root@squash [/usr/local/apache/conf]# mount
    /dev/sda1 on / type ext3 (rw,usrquota)
    none on /proc type proc (rw)
    none on /sys type sysfs (rw)
    none on /dev/pts type devpts (rw,gid=5,mode=620)
    usbfs on /proc/bus/usb type usbfs (rw)
    none on /dev/shm type tmpfs (rw)
    /dev/sda3 on /tmp type ext3 (rw,noexec,nosuid)
    /dev/sdb1 on /home34y69da type ext3 (rw,usrquota)
    /dev/hda3 on /usr/local type ext3 (rw)
    none on /proc/sys/fs/binfmt_misc type binfmt_misc (rw)
    /tmp on /var/tmp type none (rw,noexec,nosuid,bind)
    sunrpc on /var/lib/nfs/rpc_pipefs type rpc_pipefs (rw)
    
    If /tmp/b] appears like:

    /tmp on /var/tmp type none (ro,noexec,nosuid,bind)

    with ro in the parentheses (the other items can be ignored for now), then that is your problem. To fix it, this *should* work:

    Code:
    umount /tmp
    mount /tmp
    
    Or you could even simplify it to:

    Code:
    mount -o remount /tmp
    
    However, the real issue is to know why /tmp is mounted read-only. If your OS did it, it may indicate a failing hard drive. You should be able to find more information in /var/log/dmesg and /var/log/messages. Also check the /tmp entry in /etc/fstab to make certain it's not defined as ro in there.
     
  15. louish

    louish Member

    Joined:
    Feb 2, 2006
    Messages:
    23
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    3
    I just ran into this same problem (domain already owned by another user).

    I fixed it by removing the domain entry from /etc/named.conf
     
  16. petar8888

    petar8888 Registered

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Addon domain wrapper: still have a problem

    I tried mentioned here, few other forums that aren't so comprehensive and still have the issue described above.

    Help
     
  17. petar8888

    petar8888 Registered

    Joined:
    Jul 21, 2009
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Thank You. solved. Server was clustered with other server.
     
Loading...

Share This Page