The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error from park wrapper: WHM

Discussion in 'General Discussion' started by glenwheeler, Oct 14, 2011.

  1. glenwheeler

    glenwheeler Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hi Guys,

    I keep getting this message in WHM. It has only just started happening. I have checked some other posts on this forum and they seem to be outdated a bit as I cannot find what they mention within WHM. This is the message I get when I go to add a addon domain.

    "Error from park wrapper: Using nameservers with the following IPs: 95.215.227.89,95.215.227.88 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver."

    Any help would be awesome, thanks.
     
  2. glenwheeler

    glenwheeler Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    BTW, I have the domain name registered and the domain name is using the correct name servers.
     
  3. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello :)

    Are those IP addresses added to your server, or are they the IP addresses used on a remote DNS server? If they are not added to the server, you can add them in under "Remote Name Server IPs" in:

    "WHM >> IP Functions >> Configure Remote Service IPs"

    Thank you.
     
  4. glenwheeler

    glenwheeler Member

    Joined:
    May 10, 2011
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Got that working now, cheers guys!
     
  5. docbreed

    docbreed Well-Known Member

    Joined:
    Jul 18, 2005
    Messages:
    57
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    I have the same issue but these are my correct nameservers that are associated to my server..

    Error from park wrapper: Using nameservers with the following IPs: 216.86.150.244,216.86.150.245 Sorry, the domain is already pointed to an IP address that does not appear to use DNS servers associated with this server. Please transfer the domain to this servers nameservers or have your administrator add one of its nameservers to /etc/ips.remotedns and make the proper A entries on that remote nameserver.
     
  6. hoststop

    hoststop Well-Known Member

    Joined:
    Dec 6, 2011
    Messages:
    84
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Bolton, UK
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    You either need to perform cPanelMichael suggested OR set Allow Remote Domains & Allow unregistered domains to On in Server Configuration >> Tweak Settings as root.
     
  7. minosjl

    minosjl Well-Known Member

    Joined:
    Jun 4, 2011
    Messages:
    168
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Dear friend,

    This kind of error is riced from your end because you are trying to add an addon domain on particular cPanel account both having different name server and may be pointing to different servers. This kind of setting is not allowed by default in cPanel servers due to security reasons. I hope you understood the root cause.

    Thank you.
     
Loading...

Share This Page