The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

error in PHP files funcion..

Discussion in 'General Discussion' started by nitshopphost, Apr 8, 2003.

  1. nitshopphost

    nitshopphost Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    I made the complete installation in one rh8, is pparently everything functioning, more it has an error in php, functions of manipulation of archives, sees...

    http://www.nitshopphost.com.br/whois/?d=uol.com.br

    failed to create stream

    in the site php.net says to make update, more the installed version is the 4.3.0, it has some thing to move in php.ini?

    :confused: :confused:
     
  2. nitshopphost

    nitshopphost Member

    Joined:
    Feb 5, 2003
    Messages:
    16
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Brazil
    please, help me....
     
  3. Jontxu40

    Jontxu40 Well-Known Member

    Joined:
    Dec 9, 2002
    Messages:
    47
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Same here ...

    Any idea ?

    Thanks in advance

    cPanel.net Support Ticket Number:
     
  4. dotlizard

    dotlizard Registered

    Joined:
    May 19, 2003
    Messages:
    2
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    my error(s)

    this *just* started happening. i tried to run easyapache to reconfigure PHP & rebuild Apache, but easyapache did this:

    we're running WHM 9.4.0 Cpanel 9.4.1-S65 RedHat 7.3

    server version is: Apache/1.3.31 (Unix) mod_auth_passthrough/1.8 mod_log_bytes/1.2 mod_bwlimited/1.4 PHP/4.3.8 FrontPage/5.0.2.2634a mod_ssl/2.8.18 OpenSSL/0.9.6b
     
  5. StevenC

    StevenC Well-Known Member

    Joined:
    Jan 1, 2004
    Messages:
    254
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    check your resolvers in /etc/resolv.conf. It appears that they are down.
     
  6. kanine

    kanine Registered

    Joined:
    Jul 16, 2003
    Messages:
    4
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Are you using encoded php script? you might be missing a php loader such as Zend or Ion Cube.
     
  7. grosvenorfam

    grosvenorfam Registered

    Joined:
    Sep 14, 2004
    Messages:
    1
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Glad I'm not alone.

    I can not access my webmail through HORDE. Does anyone else use that. I'm new to this forum, but it looks like no one else wants to help. Can anyone help me?

    Here's my error message:

    A fatal error has occurred:

    DB Error: connect failed

    [line 411 of /usr/local/cpanel/base/horde/kronolith/lib/Driver/sql.php]

    Details have been logged for the administrator. :(
     
  8. jimmshepard

    jimmshepard Member

    Joined:
    Aug 14, 2003
    Messages:
    19
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Chicago
    Same thing...

    I've got pretty much the same problem...here's my error message:

    A fatal error has occurred:

    DB Error: connect failed

    [line 108 of /usr/local/cpanel/base/horde/lib/Prefs/sql.php]

    Details have been logged for the administrator.
     
Loading...

Share This Page