Please whitelist cPanel in your adblocker so that you’re able to see our version release promotions, thanks!

The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!

Error in the latest EGDE release -> 11.1-E10253

Discussion in 'General Discussion' started by Blaze_SCN, Apr 17, 2007.

  1. Blaze_SCN

    Blaze_SCN Active Member

    Joined:
    Apr 14, 2007
    Messages:
    28
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Main >> Server Configuration >> Tweak Settings

    Tweak Settings
    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]

    Didnt know if you was aware or not. :)
     
  2. MN-Robert

    MN-Robert Well-Known Member

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    I can confirm this issue.
     
  3. rachweb

    rachweb Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    amsterdam
  4. phys1ks

    phys1ks Member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Confirmed here too


    Tweak Settings
    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]

    CentOS
     
  5. katmai

    katmai Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Brno, Czech Republic
    is any of you running edge build and chirpy's mailscanner? i seem to have a problem. i already documented it in http://forum.configserver.com/showthread.php?t=398 as it's official issue,

    long story short: nobody tweak from whm does not work as the mailscanner bypasses it.

    can anyone duplicate the issue?
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  6. katmai

    katmai Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Brno, Czech Republic
    i just got the following info:

    mailscanner stopped, tried sending mail, using a form from the site, using user nobody.

    mails did not arrive, but they weren't discarded either, as it should, so i think it still needs some work to be done on it. they stayed in the queue.

    when i started mailscanner, mails were delivered, so i strongly believe it is a mailscanner issue.
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  7. DaveUsedToWorkHere

    DaveUsedToWorkHere Well-Known Member

    Joined:
    Dec 28, 2001
    Messages:
    689
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    318
    What does /usr/local/cpanel/logs/error_log say?
     
  8. rachweb

    rachweb Well-Known Member

    Joined:
    Jun 26, 2004
    Messages:
    268
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Location:
    amsterdam
    that edge fix the error :)
     
  9. phys1ks

    phys1ks Member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Installed Version: 11.1-EDGE_10253
    Newest Version: 11.1-EDGE_10298

    Looks like a new edge build is out...seeing if it fixes this issue, will post back in a moment
     
  10. phys1ks

    phys1ks Member

    Joined:
    Jan 15, 2007
    Messages:
    7
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    151
    Tweak settings works again in 11.1-EDGE_10298 *thumbs up*
     
  11. katmai

    katmai Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Brno, Czech Republic
    well it sodes not spit out any error. simply the mailscanner is bypassing the exim tweak, and i can send out mails using user nobody. and .. for some weird reason chirpy removed the topic from his forum ...
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
  12. MN-Robert

    MN-Robert Well-Known Member

    Joined:
    Feb 19, 2003
    Messages:
    203
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    166
    Mailscanner is not supported under V11 of cpanel at the moment. Jonathan is working on it however :D
     
  13. katmai

    katmai Well-Known Member

    Joined:
    Mar 13, 2006
    Messages:
    537
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    168
    Location:
    Brno, Czech Republic
    argh i did not knew that. funny thing is that it worked for a while. this problem i am experiencing only for a week or 2
     
    Stop hovering to collapse... Click to collapse... Hover to expand... Click to expand...
Loading...

Share This Page

  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice