The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error Messages after backup process completed

Discussion in 'Data Protection' started by chonk, Jan 30, 2016.

  1. chonk

    chonk Member

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Hello,
    I'm getting error for some of accounts while backup all accounts.

    I got notification for backup completed.
    And 3 of my sites is always gettings this error message.

    "“/usr/local/cpanel/bin/pkgacct” reported error code “1” when it ended."

    I opened log and checked for error. It says:
    2016-01-30 02:31:26 +0200] WARN: Warnings(s) encountered in tar during archiving:
    [2016-01-30 02:31:26 +0200] /home/sanco/.cpanel/live-engine-connector-VNc8e2x0ak.sock: Cannot open file: No such device or address at bin/pkgacct.pl line 1485.
    [2016-01-30 02:31:26 +0200] Delayed nonzero exit status at bin/pkgacct.pl line 1493.
    [2016-01-30 02:31:26 +0200] Delayed nonzero exit status at bin/pkgacct.pl line 1493.[2016-01-30 02:31:26 +0200] ERROR: The subprocess “Archive::Tar::Builder” reported error number 6 when it ended.: /home/sanco/.cpanel/live-engine-connector-VNc8e2x0ak.sock: Cannot open file: No such device or address at bin/pkgacct.pl line 1485.
    [2016-01-30 02:31:26 +0200] Delayed nonzero exit status at bin/pkgacct.pl line 1493.
    [2016-01-30 02:31:26 +0200] Delayed nonzero exit status at bin/pkgacct.pl line 1493. at /usr/local/cpanel/Cpanel/IO/Tarball.pm line 280.


    Only 3 sites having this issue. All other are fine.

    How can I fix this problem?
     
  2. SysSachin

    SysSachin Well-Known Member

    Joined:
    Aug 23, 2015
    Messages:
    322
    Likes Received:
    23
    Trophy Points:
    18
    Location:
    India
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    Twitter:
    Hi,
    Please check the available disk space on the server. Might be the partition is reaching 100% usage.

    The following commands is helpful:

    df -h
    df -i (for inode usage)
     
  3. chonk

    chonk Member

    Joined:
    Feb 28, 2015
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
    here's the screenshot: prntscr.com/9wst9w

    There's much available disk space on the server.
     
    #3 chonk, Jan 30, 2016
    Last edited by a moderator: Jan 30, 2016
  4. cPanelMichael

    cPanelMichael Forums Analyst
    Staff Member

    Joined:
    Apr 11, 2011
    Messages:
    30,678
    Likes Received:
    654
    Trophy Points:
    113
    cPanel Access Level:
    Root Administrator
Loading...

Share This Page