The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

error on addonupdates.cgi

Discussion in 'General Discussion' started by ToT, Jan 23, 2008.

  1. ToT

    ToT Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    after update to 11.17.0-R19434 i have this error :

    From web interface :
    [a fatal error or timeout occurred while processing this directive]

    From terminal :
    Wed Jan 23 17:19:35 2008 [12987] error: Undefined subroutine &main::loadaddondata called at ./addon_addonupdates.cgi line 40

    I tested with /usr/local/cpanel/modules-install/addonupdates-Linux-i686/cpanel/whostmgr/docroot/cgi/addon_addonupdates.cgi and i have the same error (after --force).

    OS : FC6

    :confused:

    Thanks.
     
    #1 ToT, Jan 23, 2008
    Last edited: Jan 23, 2008
  2. voodoo77

    voodoo77 Member

    Joined:
    Oct 11, 2006
    Messages:
    6
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Hello,

    Same error on line 40 on CentOs 4.6 (Final) and the same version WHM 11.15.0 cPanel 11.17.0-R19434.
     
  3. ToT

    ToT Member

    Joined:
    Jan 23, 2008
    Messages:
    8
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Another error on this version :

    A message that you sent contained no recipient addresses, and therefore no
    delivery could be attempted.

    ------ This is a copy of your message, including all the headers. ------

    Content-Type: multipart/mixed; boundary=cPanel-iContact-30-1057264129
    From: cpanel@mydomain.com
    Subject: [cpbackup] backup completed on mydomain.com. The logfile is attached.
    Message-Id: <E1JHWJi-0001mA-3u@mydomain.com>
    Date: Wed, 23 Jan 2008 05:30:22 +0200
     
Loading...

Share This Page