The Community Forums

Interact with an entire community of cPanel & WHM users!
  1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.

Error reloading bind on <boxname>: Reload initiated.

Discussion in 'Bind / DNS / Nameserver Issues' started by LP-Trel, Mar 15, 2004.

  1. LP-Trel

    LP-Trel Well-Known Member

    Joined:
    Oct 13, 2003
    Messages:
    184
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Nirvana
    Bind reloading on aesir using ndc
    Error reloading bind on aesir: Reload initiated.

    Anyone getting similar errors? :confused:
     
  2. krisdv

    krisdv Well-Known Member

    Joined:
    Jun 18, 2003
    Messages:
    175
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Belgium
    Have a look in the Changelog ;)
     
  3. Born2Kill

    Born2Kill Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    localhost or dev/null
    which version of cpanel you have ?
     
  4. easyhoster1

    easyhoster1 Well-Known Member

    Joined:
    Sep 25, 2003
    Messages:
    659
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    This is on the latest cpanel builds on FREEBSD machines, I have the same error, but all zones are created and when adding accounts.
     
  5. Born2Kill

    Born2Kill Well-Known Member

    Joined:
    Jan 2, 2004
    Messages:
    119
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    localhost or dev/null
    update to 9.1.0-STABLE_93 :)
     
  6. nickn

    nickn Well-Known Member
    PartnerNOC

    Joined:
    Jun 15, 2003
    Messages:
    619
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    There's a bug report in for this.. :)
     
Loading...

Share This Page